Home   Sint Brigida   Artiesten   Programma   Foto   Gastenboek   Contact
Tijdens Neterprom begeleidt Drumfanfare Sint Brigida zes solisten die elk een aantal liedjes uit de geschiedenis van het songfestival voor hun rekening nemen. Neterprom geeft daarbij ook nieuw talent een kans.. Dit voorjaar organiseerden we daarom een auditie. Drie van onze solisten verwierven zo een plaats op het Neterprom-podium. Ze zijn aangevuld met artiesten die het vak van zanger(es) al wat langer beoefenen. We stellen ze even voor.

Marleen Achten 
 
Marleen Achten uit Tilburg is 40 jaar. Ze studeerde in 1998 af aan het Rotterdams Conservatorium. Ook volgde zij lessen aan de Hochschule für Musik und Darstellende Kunst in Graz (Oostenrijk). Ze volgde masterclasses bij o.a. Willem Nijholt en Gerrie van der Klei. Ze stond in het operaspektakel Nabucco en werkte samen met Henk Poort. Ze is zangeres bij het Jazz trio Once en treedt daarnaast in opdracht of freelance op bij tal van gelegenheden. Door haar muzikale nieuwsgierigheid en buigzame stem beweegt ze zich in veel stijlen, ook in die van het songfestival.


Lenie Brummans


 
 
Lenie Brummans is 40 jaar en komt uit Soerendonk. In het dagelijks leven werkt ze bij de Zuidzorg in Best als zorgtrajectbegeleider. Daarnaast is ze dol op zingen. Tijdens de auditie voor Neterprom viel ze op door haar warme stemgeluid. Ze stond al eerder op het podium met het Soeriks Muziekgezelschap bij Zurrik live en tijdens Singing with a Bigband in Budel. Neterprom wordt haar derde grote optreden. Lenie volgt zangles. Ze heeft veel zin in het optreden met de muzikanten van Sint Brigida.


Hanneke van Engelen


 
 
Hanneke van Engelen is 19 jaar en komt uit Eersel. Sinds kort zit ze op kamers in Tilburg, want daar studeert ze aan een opleiding communicatie. Vorig jaar deed ze de vooropleiding Muziektheater aan het conservatorium in Rotterdam. Ze is ook actief bij Klasse Theater, een kleinkunstvereniging in Tilburg. Muziek en dans zijn de grootste hobby voor Hanneke. Ze is dan ook blij dat ze na een auditie werd uitgenodigd om mee te doen aan Neterprom


Charlot


 
 
Charlot van Gisbergen uit Hooge Mierde is met haar 16 jaar de jongste solist van Neterprom. Ze zit in 5VWO van het Pius X-college in Bladel. Uitgaan in Reusel is een grote hobby van haar, en verder vooral gitaar spelen, dansen en zingen. Dat laatste doet ze ondermeer bij het koor Myrtha Nova. Charlot was blij verrast toen ze hoorde dat ze door was na de auditie voor Neterprom. Ze ziet het als een uitdaging en een mooie kans om extra ervaring op te doen.


Pieter Liebregts


 
 
       
Pieter Liebregts is 38 jaar en komt uit Veldhoven. Als zanger zette hij in 1992 zijn eerst serieuze stappen in de soundmixshow van Hennie Huisman. Hij kwam door de voorrondes en mocht op tv een nummer uit de musical Les Miserables zingen. In eerst instantie richte hij zich vooral op musicalrepertoire. Hij trad op in vele producties zoals Fame, West Side Story en The Sound Of Music en Kunt U mij de weg naar Hamelen vertellen meneer? Hij zingt ook vaak popmuziek bijvoorbeeld op diverse promconcerten. Hij was in 2008 ook van de partij in de eerste editie van Neterprpom


Mark Peeters


 
 
Mark Peeters is 39 jaar en woont in Veldhoven. Dit jaar viert hij een jubileum. Hij is 25 jaar actief als zanger. Ooit begonnen als slagwerker en trompettist, kwam hij uiteindelijk als toetsenist/zanger in een band terecht.Al veel jaren treedt hij nu als solozanger op. Hij werkt bij dinershows, zingt commercials in en valt in bij bands. En voor de tweede keer is hij solist bij Neterprom. Het thema songfestival vindt Mark super en hij weet zeker dat het een geweldige avond wordt.
 

 
Combo
Sint Brigida wordt begeleid door een combo bestaande uit Jack Knook (basgitaar), Erik Vrijsen (drums), Frank Bogers (gitaar) en Ton Brouwer (piano).
Backing Vocals
Ans Hessels, Annelie Swaans, Marinel Swaanen, Marga Frankemölle, Marcon Hessels, John van de Wijdeven van het koor Klankbord uit Casteren.